Zoeken

Beschikbare premieregeling (oude excedentregeling)

Tot 2010 kende de pensioenregeling van Pensioenfonds Accountancy ook een zogenoemde Beschikbare premieregeling. Voor een aantal deelnemers is deze regeling voortgezet tot 1 januari 2015. Was u deelnemer aan deze regeling? Dan wordt er geen pensioenpremie meer voor u ingelegd. Het kapitaal dat u heeft opgebouwd wordt nog wél voor u belegd. De risico’s die u bij beleggen loopt, zijn geheel voor uw rekening.

Bij Pensioenfonds Accountancy belegt u via de Life Cycle:

 

Als u geen keuze maakt, dan belegt u automatisch in de Life Cycle neutraal.

Wat past bij mij?

Om u bij uw beleggingskeuze te helpen, is een Profielwijzer ontwikkeld. Hiermee krijgt u een indicatie van het beleggersprofiel dat bij u past. U hoeft daarvoor slechts enkele vragen te beantwoorden. U vindt de Profielwijzer op uw persoonlijke omgeving.

De Profielwijzer is een hulpmiddel. U blijft altijd zelf verantwoordelijk voor (de gevolgen van) uw keuze. Wij kunnen u geen garantie geven over de te behalen beleggingsrendementen en de hoogte van uw aanvullende pensioenuitkering.

Mijn keuze doorgeven

U kunt via uw persoonlijke omgeving doorgeven hoe u wilt beleggen. Geeft u uw keuze vóór de 20e van de maand door, dan gaat uw nieuwe keuze de volgende maand al in. Bijvoorbeeld: u geeft uw  beleggingskeuze op 19 augustus door. Dan gaat uw beleggingskeuze in vanaf 1 september.