Zoeken

Nieuw voor werkgevers: uw nota digitaal ontvangen

23-03-2015

Iedere maand ontvangt u van ons een nota per post. Vanaf 1 april 2015 kunt u ervoor kiezen om uw nota digitaal te ontvangen. Wel zo handig!

Hoe werkt het?

Vanaf 1 april kunt u via het werkgeversportaal aangeven dat u uw nota digitaal wilt ontvangen:

  1. Log in op het werkgeversportaal.
  2. Ga naar ‘Mijn gegevens’, rechtsboven op het scherm.
  3. Vervolgens kunt u uw betaalgegevens wijzigen en kiezen voor de digitale nota. Uw keuze is na drie werkdagen verwerkt. Als u tenminste drie werkdagen voor de notadatum de wijziging heeft doorgegeven, kunt u de eerstvolgende nota digitaal tegemoet zien.
  4. U krijgt bij de eerstvolgende nota een e-mail van ons met als bijlage de nota van de betreffende maand.

Als u de nota’s per post wilt blijven ontvangen, hoeft u niets te doen.

Let op: wijzigt uw e-mailadres? Vergeet dan niet om het e-mailadres aan te passen. Dit kan in het tabblad ‘Betaalgegevens’.

Specificatie en nota op werkgeversportaal

U kunt de nota en de bijbehorende specificatie nog steeds raadplegen op het werkgeversportaal zoals u van ons gewend bent. Deze gegevens vindt u onder het tabblad ‘Nota’. Overigens ontvangt u herinneringen op uw nota nog wel op papier.

Heeft u het startscherm nog niet bevestigd?

De eerste keer dat u inlogt op het portaal dient u het startscherm in te vullen en te bevestigen. Heeft u dit nog niet gedaan? Dan hoeft u bovenstaande stappen niet te volgen en kunt u direct in het startscherm uw keuze maken voor de digitale nota. Als u later een wijziging wilt doorvoeren, dan kunt u bovengenoemde stappen volgen.